Chaima Anzaoui Anzaoui

El temps enrere ?

Aquesta imatge representa una de les etapes de la vida més bonica:  l’infància. L’ infància es l’etapa on  s’acceleren tots els processos de creixement, tant físicament com mentalment. és a la infància on ens ensenyen a llegir i escriure, a respectar a les persones, a compartir, a escoltar,entre d’altres coses, però hi ha una cosa que no ens ensenyen els més grans perquè ens surt des del nostre interior, i sobretot, quan som petits no podem controlar aquesta cosa, perquè és un sentiment molt bonic:l’amor. Tal i com el sentim l’expressem.
En aquest etapa és una de les més importants de la nostra vida, ja que representa i és la base del que serem quan siguem més grans. És en aquesta etapa en la que els nostres pares o les persones que ens crien ens eduquen per saber com comportar-nos, malgrat que molts cops aquesta base és perd i quan som grans ens desviem del camí que ens van assenyalar els nostres pares per seguir i prenem un altre, uns cops correcte i d’altres l’equivocat. Per això, és molt important que a la infància tinguem al nostre voltant persones que ens expliquin el perquè de les coses i com hem d’actuar davant de les situacions díficils que ens presenta la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *