Rubén Florencio Alcántara

Si tots som animals, perquè únicament el èssers humans tenim la capacitat de raonar?

 

181020101088

 

Molt poca gent avui dia  s’haura posat a pensar el perque de que som l’única espècie que pot  raonar.Els animals no raonen , ni un gat , ni un gos, ni un ocell ,cap espècie. És la gran diferència que ens fa ser diferents de la resta .Els animals viuen apartir de seu instinct, cosa que es incomparable amb la raó de l’èsser humà. Som únics i especials.
Perquè nosaltres? I perquè no els gats per exemple?
Aquesta resposta pot variar apartir del punt de vista que tinguem , ja sigui cultural o religiós.En definitiva ,mai podrem saber una resposta clara que no ens faci dubtar.Hi hauràn totes les diferents teories possibles, però, quina és la vertadera?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *