Paula Merchán Rey

Somiem desperts?

68744_1673665880279_1196371184_31783256_4136241_n1

Potser, és una qüestió que ens inquieta, que ens treu la son fent-nos reflexionar sobre l’existència del que ens entorna, de totes les coses per les que seguim tenint ganes de viure, sense saber exactament amb quina finalitat ho fem.

Dubtem de que tot el que ens envolta sigui fruit de la nostre ment, dubtem de que tot sigui un somni. O potser, ens fa tenir una certa seguretat, ja que si estem somiant tot depèn de la nostre imaginació i d’un mateix.

Però, perquè ens ho qüestionem? Això és inevitable que ens ho preguntem, som incapaços de viure la vida sense aquest dubte, inclús encara que tot fos un somni tampoc ens limitaríem a somiar.

Som humans i necessitem respostes a masses preguntes. Qui som? Per quin motiu o objectiu estem vivint si després d’esforçar-nos per tenir una bona vida i ser feliços morim? Ens està predestinat? Són moltes qüestions que no es poden justificar amb cap resposta, i aquest és justament el motiu per el qual dubtem de l’existència de tot.

Per això, com a la fotografia, és igual tenir els ulls oberts o tancats, estar somiant o despert, la pregunta segueix estant a la nostre ment.

I tu, somies despert o vius en un somni?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *