Oriol López

Som tant diferents?

dsc04419

 

A la foto veiem un africà, un sud-americà i un europeu. Els tres som amics i en cap moment el color de la nostra pell ens ha portat a tenir diferències o conflictes entre nosaltres. Si nosaltres podem establir una relació sense conflictes perquè el fet de ser d’una raça o d’una altra segueix portant conflictes? Pot ser què les noves generacions siguem més capaces d’establir relacions sense tenir en compte la raça? No ho crec veient el que passa actualment a Alemanya, on no accepten la multiculturalitat. Potser si deixem passar el temps… però segueixo sense entendre el racisme perquè en conec de totes les edats i colors. Per què no som capaços de veure més enllà ? Potser és fruit de la ignorància, ignorància de la qual s’aprofiten els més poderosos per fer-nos pensar així. No sé d’on apareix el racisme, però està clar que s’ha de fer desaparèixer perquè és una forma il·lògica de pensar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *