Maria Salvador Bruguera

Què hi ha després del sol?

 

dibujo

   Podríem pensar que després del sol no hi queda res, només la foscor de la nit… Però no és ben bé així, quan arriba la nit és quan apareix tota la màgia. Quan el sol s’amaga i la foscor apareix, apareixen els sentiments més profunds i amagats d’uns amants que es retroben… També podem trobar una calma que en el dia no si pot trobar, una barreja de somnis de tots els caps  adormits que estan imaginant coses boniques i agradables, i coses no tan agradables… S’hi troben estrelles que brillen en l’infinit, i fins i tot l’univers, tan gros que només de dia podem arribar a tenir consciència de lo petits que som els humans i de lo gran que es l’univers en si, i deixar de creure que els humans som el centre del món, perquè no és així, és l’univers les estrelles i les galàxies que són el centre del món, nosaltres al seu costat som minúsculs…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *