Laura Muñoz

Els diners donen la felicitat?

 

3kcarvw9oxcai27jzzcakt71bocambknjdcaqt02hccabp42bscaqeypp8cahdaq2pca73abj9cabd7rascaza6oljca7iakw3candg4bwca4fmpebcashv8o7ca6z0aqwca1g10lncattzzrjcagu4p813

 

Els diners no donen la felicitat perquè qui no té salut, no té família, no te amics, no té amb qui compartir la seva vida no podrà ser mai feliç. Avui dia tot es basa en lo superficial, i per tenir lo superficial necessitem consumir i mai ens quedem satisfets perquè cada vegada volem més i més i arribem a un punt que la gent està com nerviosa, alterada i no aprecien les coses petites de la vida que són les que realment importen i et fan feliç. Ens trobem en un món on cada cop s’estan perdent més els valors.

Per això diuen “ No és más feliz el que más tiene, sino el que menos necesita”, aquesta frase te tota la raó perquè encara que tinguis el millor cotxe, la millor casa, la millor roba entre d’altres, no seràs més feliç que el que menys necessita. Perquè per exemple, en els països del tercer món, tenint només per dinar i un sostre per poder viure, no necessiten res més, en canvi nosaltres com això ja ho tenim gairebé tots i vivim en un país de consum, d’enveja, de competència, en una societat capitalista sempre volem més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *