Judit Rubio Cerdà

Perquè a mesura que ens fem grans perdem la capacitat de sorprendrens?

 

filosofia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diuen que la filosofia sempre comença amb la sorpresa. Tothom té la capacitat de sorprendres però no tothom en té la mateixa capacitat. També diuen que amb l’edat la capacitat de sorprendres va disminuin, però, n’estem segurs? O pot ser que la capacitat no disminueixi sinó que el que disminueixi siguin les ganes de sorprendres o les de demostrar a la gent que ens envolta l’emoció de la sorpresa? A mesura que ens fem adults tendim a no demostrar les nostres emocions i sentiments amb tanta facilitat, això pot fer que creiem emocions que no són certes o no creiem les que són certes de veritat. Quan som adults fingim la sorpresa o creiem que la fingim? La sorpresa és tant visible com creiem, o en realitat és un món ocult per nosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *