Cristina Álvarez Barraca

Existeix algun color que no coneguem?

los-colores-en-el-jardin

I si existís, com podríem saber-ho?

Quan ens passa pel cap alguna imatge, gairebé sempre és en color, i tots els colors són coneguts, o no? Com podríem identificar un nou color? Ens sería realment complicat identificar-lo,  perquè ja tenim assumits tots els colors que ens han mostrat sempre. Però podría haver-hi a algun lloc desconegut, o a algun lloc proper algun color desconegut, que ja que no sabriem les seves característiques no ens donariem compte de la seva existència, però això no vol dir que no existeixin. És difil imaginar-se com podría ser, ja que tots els colors que ens venen al cap són els que ja coneixem.

Avui en dia ens sembla gairebé impossible que hi hagi més colors dels coneguts, però realment encara no tot està descobert, encara hi ha molts dubtes sobre moltes coses, així que també en podria haver-hi sobre aquest tema, el dels colors desconeguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *