Arnau Castelltort Volart

Podem viure sense intentar aconseguir la bellesa ideal?

 

 

pa1704741

 

 

La resposta és evident: no, perquè a la nostra vida depenem d’aquesta bellesa,  per  el nostre orgull i satisfacció,  que creiem que ens donarà aquest ideal si l’aconseguíssim, però, la realitat és diferent, en el procés d’embelliment, ja sigui mitjançant : sabons, pinta ungles, reafirmants, cremes facials, màquines de gimnàs, o altres productes que afavoreixin la nostra bellesa.

Ens adonarem que la perfecció total no existeix, que ens la inculquen,  les empreses elaboradores dels productes esmentats anteriorment, on els anuncis proposen, prototips de cosos impossibles d’obtenir.

Per això, en aquests intent d’aconseguir aquest ideal de bellesa ens deprimim i ens enfonsem, perquè veiem que no canvien gaire les coses, i per aquests motiu encara comprem més productes per la esperança de trobar-ne un que funcioni.

Els qui es creguin que si que podrien viure sense intentar aconseguir la bellesa ideal s’equivoquen.

Un exemple que tenim  s’ha utilitzat des de la Prehistòria, són les arracades,  collarets i els ungüents; fonamentals per atraure les altres persones, i per un intent de destacar sobre els altres.

Ara a la actualitat no es pot dependre d’aquests element, les mínimes coses que fas per arreglar-te (pentinar-se, posar-se colònies, pintar-se els llavis,…), això afavoreix la bellesa, per això és inútil pensar que no podem viure sense bellesa, la necessitem.

Hi ha molts tipus de bellesa cada cultura li atribueix el seu significat. Aquest significat  pot variar molt d’un a l’altre però sempre hi haurà aquest intent per arribar al ideal de bellesa, establert a cada cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *