Adrián Sánchez Rodríguez

L’esperança es l’últim que es perd?

w300px_2308-matin-chile-miners-rescue

Com hem vist en aquest últims dos mesos un grup de miners van sobreviure atrapats a una mina a Xile gràcies a l’esforç, les ganes de viure i sobretot per que no van perdre mai l’esperança de ser rescatats. Aquest exemple ens fa veure que si tenim esperança podem arribar a fer coses que nosaltres mateixos no ens arribem a imaginar que som capaços de dur a terme. Com és el cas d’aquests miners, dels seus familiars o simplement de gent que moltes vegades ha quedat atrapada sota les runes de diferents terratrèmols, són alguns dels exemples més escoltats.

A vegades, veure una espurna de llum al final del túnel ens fa seguir endavant i fer veure les coses més accessibles. Així podem seguir el camí que hem començat, sense deixar-nos endur per la tristesa, desesperació, agonía… En moltes ocasions les persones vivim situacions en que l’única cosa que ens fa seguir endavant es l’esperança ja que com molts diuen: L’esperança es l’última cosa que es perd?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *