Caminada de Sant Marçal a Matagalls fins a Collformic

Pel dijous 8 de maig, el seminari d’ Educació Física conjuntament amb les tutores dels alumnes va organitzar la caminada pel Montseny. Els autobusos ens van deixar a Sant Marçal des d’on vam iniciar la caminada. Vam fer una parada a Coll Pregon per esmorzar i refer-nos de l’esforç de la intensa pujada. Vam continuar fins a Matagalls, on vam gaudir d’unes vistes clares i fantàstiques de l’entorn geogràfic. Després vam disposar-nos a baixar fins trobar la Font de Mossent Cinto Verdaguer i d’allí dirigir-nos a la pista que condueix a Sant Segimon. Ens vam parar a dinar  aprop del rierol i sota l’ombra de la fageda, alguns van aprofitar per remullar-se per fer passar la calor. Finalment vam reemprendre la pista

dscf0503.JPG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *