RODOLINS FLAUTINA

Qui parli el català una xapa guanyarà. 

Si al lavabo vols visitar a l’hora del pati podràs anar. 

Si a la classe vols parlar el braç hauràs d’aixecar. 

Si amb la flautina vols anar el català hauràs de parlar. 

Si al passadís correu sense caramel us quedareu. 

Utilitzeu un to adient i tothom estarà atent.

ANIMAL FANTÀSTIC 2

Aquest es el meu animal fantàstic, es diu Caty. Menja herbes i insectes, aquest animal te cap de tigre, cua de lleopard i cos de ocell. Aquest animal es de una raça molt diferent dels altres animals.Si vols fer un animal fantàstic com aquest clica damunt la imatge.

VIKIPÈDIA

Wikipedia es una enciclopedia on tothom pot editar molts articles. Tothom col·labora  en aquesta enciclopedia  esta actualitzada continuament i la gent que entra hi apren o  troba moltes coses.  Quan a l’escola em diuen que tinc que fer un treball sempre entro en aquesta enciclopedia web, i trobo moltes coses impresionants.

LES VACANCES DE NADAL

Aquestes vacances de Nadal m’ho he passat molt bé, m’han regalat molts regals i moltes coses. La meva família ha vingut a sopar, menjar molts torrons i   a passar el Nadal a la meva casa a la Nit de Cap d’ Any,vaig dormit a les tres de la nit. El dia de Reis d’ Orient he anat a la cavalcada hi he agafat molts caramels i  m’han regalat molts regals. Però no se quin dia va caure molta neu i vaig estar tota l’estona mirant des de la finestra  com queia la neu, els últims dies vaig estudiar molt. I aquest Nadal ha estat el millor de tots.