COMENCEM A PREPARAR L’HORT DE TARDOR

Una vegada ja ha passat l’estiu ens toca preparar l’hort per aquesta nova temporada.

Comencem a fer moltes tasques, les primeres i que més ens agraden és recol·lectar tot el que vam plantar el curs passat: tomàquets, carabasses, pebrots, mongetes, melons, albergínies… Tot ha sortit crescut molt i ens ho hem repartit per portar-lo a les nostres cases i compartir-lo amb la nostra família. A més a més ens ha crescut una super carabassa gegant.

Una vegada ja tret tot el de l’any passat ens toca començar a sembrar i plantar el d’aquesta temporada. Ja sabem que ara ve temps de fred i hem de mirar el calendari de l’hort per saber quines són aquelles hortalisses que sí que podem sembrar o plantar.

Primer preparem la terra, traiem males herbes i llaurem la terra i comencem a sembrar. Hem observat el calendari i hem començat per les faves i els raves, i d’aquí a poc ens tocarà sembrar els alls.

Ens agrada molt el nostre hort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *