L’Espanya de FelipII

Aquí podreu veure un vídeo sobre L’Espanya de Felip II, sobretot a la seva política exterior. Presenta bons mapes per explicar les seves possessions (unió del tro hispànic amb el de Portugal) . També fa un repàs de tots els conflictes  que va tenir al llarg del seu regnat, amb Anglaterra , França, la rebel·lió de Flandes, l’enfrontament amb els turcs i les enormes despeses que tot així va comportar, i que varen ser causa directa de la crisi ecónomica que va viure la monarquia hispànica el S. XVII.

One thought on “L’Espanya de FelipII

  1. Glòria

    Ei, Helena ! Provant-provant…que reps lo meu comentari ?
    No se sentia primer el vídeo, però després sí ! És per dir-hi alguna cosa, eh !
    Currat el teu bloq, nena ! Ens veiem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *