Benvinguts fans de la història

Si t’agrada la història seràs afortunat, podràs compartir coneixements, anecdotes, curiositats, etc sobre aquells temes que mès t’agraden o pels quals sents curiositat. Si tens preguntes intentarem trobar-hi la resposta i si ets capaç  d’ “enganxar-te” a seguir com creix aquest bloc de ben segur que d’aqui a un cert temps seràs un “il.lustrat ” en moltes coses. No tinguis cap dubte la història et farà un xic més sabi. I recorda ja per sempre “el coneixement ens fa lliures” . Comprova-ho per tu mateix. Anims sigues un histofan !!

2 thoughts on “Benvinguts fans de la història

 1. Pilar

  Hola Helena,
  Em sembla que tens clar què vols fer amb el teu bloc i veig que ja ho estàs portant a terme. El fet de disposar de tot el material que vols i de tenir-lo a mà em és perfecte si les condicions de l’aula són bones també…
  A mi m’agrada la història i la faig servir com a suport per les meves classes, sempre que puc. Ja et faré servir…
  Enhorabona!
  Pilar

 2. Pilar

  Hola Helena,
  Em sembla que tens clar què vols fer amb el teu bloc i veig que ja ho estàs portant a terme. El fet de disposar de tot el material que vols i de tenir-lo a mà és perfecte si les condicions de l’aula són bones també…
  A mi m’agrada la història i la faig servir com a suport per les meves classes, sempre que puc. Ja et faré servir…
  Enhorabona!
  Pilar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *