Còpies de seguretat amb Cobian Amanita

Aquest mateix videotutorial el podeu veure amb més qualitat i subtitols explicatius a
la web de screentoaster
El programa Cobian Amanita és gratuït i ens permet programar les còpies de seguretat del nostre equip, de manera que no oblidem fer-les amb la periodicitat adequada.
Permet fer-les en el volum que especifiquem del nostre equip (partició de disc dur o USB) o per FTP en el lloc que especifiquem.

Normes d’ús

El tema central d’aquest bloc és el muntatge, manteniment i reparació d’ordinadors.

Periòdicament aniré plantejant possibles dubtes o problemes que us podeu trobar en diferents situacions. En informàtica, tot canvia constantment i les respostes, ara i sempre, les haurem de cercar a la xarxa o en revistes especialitzades.

En qualsevol dels dos casos caldrà citar la nostra font amb cura, no només per respecte, sinó per què, a més, ens servirà tenir ben identificats els llocs on trobar informació fiable.

Per començar les aportacions les farem en forma de comentari al post en el que es plantegi el dubte.

Per classificar les aportacions, vostres i meves, farem servir categories, segons la serva forma (preguntes, articles o enllaços) i etiquetes, segons el tema que hi tractem.

Benvinguda

Aquest bloc acaba de començar a caminar.

Aquesta és la proposta: que el fem servir per plantejar els diversos problemes que ens podem trobar en el muntatge, manteniment i reparació d’un ordinador i donar-los una solució entre tots.

Espero que ningú acabi així:

A on no cal arribar

La foto no és nostra, però ja no recordem d'on la vàrem agafar. Demanem disculpes al seu autor.

Aprofitarem la cerca per guardar i classificar webs interessants on trobar explicacions, comparatives, fòrums, programes i tot allò que creiem interessant.

Entre tots, podem construir una bona eina on sumar esforços per treure més profit de la feina.