Celebrada la reunió a la seu de la Federació Catalana d’Handbol

Celebrada la reunió a la seu de la Federació Catalana d’Handbol


A  la dreta de l’imatge podeu observar el nostre presi i vicepresi!!!

28/04/2009 | FEDERACIÓ | NOTÍCIES

Dilluns es va celebrar a la seu de la Federació Catalana d’Handbol una reunió amb els clubs de categoria estatal de cara a plantejar reformes per a les competicions nacional per a la temporada vinent.

L’aspecte econòmic va ser el gran protagonista de la reunió, on els clubs van mostrar la seva preocupació per la situació actual. A través d’un torn obert de paraula els representants catalans van transmetre els seus pensaments a Tomàs Moral, president de la FCH i vicepresident de la RFEBM.

Tot i que en general es van traslladar diverses i variades propostes des dels clubs, Tomàs Moral va emplaçar els clubs a tornar-se a reunir el proper dijous 7 de maig per acabar de treballar més a fons en els temes tractats.

Anteriorment es va fer la signatura dels convenis entre la Federació Catalana d’Handbol i una cinquantena de clubs referents a les ajudes HANDBOLiCAT.

D’altra banda, a una altra sala de la seu de la Federació es van realitzar fins a un total de 10 sortejos de competicions catalanes.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>