En Toni ens va portar una notícia que parlava del iogurt: uns turcs tenien llet per beure i es va convertir en iogurt (en idioma turc vol dir llet espessa dolça).
Les noies l’utilitzaven per hidratar la cara (servia perque sembles més jove) també servia per allargar més la vida (longevitat).
Vam fer la recepta del “Lassi”, que és una beguda típica dels turcs i ens ho vam beure. Vam fer molts càlculs per saber els ingredients que havíem de comprar.



Hola grans,
aquest iogurt que vareu fer, el vàreu escalfar una estona o no??? Ja teníeu iogurt fet o ho fèieu a partir de llet?
jo de petit, a casa teníem una iogurtera que hi posàvem llet (si podia ser bona millor, jejeje), una mica de iogurt de la darrera vegada i ja està. Deixàvem endollada la iogurtera unes hores (escalfava poc) i ja teníem uns iogurts boníssims.
Com deu funcionar?? perquè hi posàvem una mica de iogurt de la darrera vegada??
Fins ara
xavi