Brain teasers

Put your grey cells to work with these awesome brainteasers!

  1. Feed me and I live, yet give me a drink and I die Who am I? . (Answer: Fire )
  2. What kind of room has no doors or windows? (Answer: A mushroom.)
  3. What gets broken without being held? (Answer: A promise.)
  4. What word describes a woman who does not have all her fingers on one hand? (Answer: Normally people have half of their fingers on one hand. So she can be called a normal woman.)
  5. What kind of tree can you carry in your hand? (Answer: A palm)
  6. Which word in the dictionary is spelled incorrectly? (Answer: Incorrectly)
  7. A girl who was just learning to drive went down a one-way street in the wrong direction, but didn’t break the law. How is that possible? (Answer: She was walking. )
  8. If you have me, you want to share me. If you share me, you haven’t got me. What am I? (Answer: Secret )
  9. He has married many women, but has never been married. Who is he? (Answer: He’s a Preacher. )
  10. Take off my skin – I won’t cry, but you will! What am I? (Answer: Onion )
  11. Imagine you are in a dark room. How do you get out? (Answer: Just stop imagining! )
  12. What invention lets you look right through a wall? Answer: (A window )
  13. What can you catch but not throw? (Answer: You said it, it’s cold. )
  14. What is at the end of a rainbow? (Answer: No, not clouds or the grounds. It is the letter w. )
  15. What is always coming but never arrives? (Answer: It’s tomorrow. So better do it today. )
  16. What occurs once in every minute, twice in every moment, yet never in a thousand years? (Answer: The letter m. )
  17. Which is correct to say, “The yolk of the egg is white” or “The yolk of the egg are white”? (Answer: Neither of them is correct. Egg yolks are usually yellow.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *