Presentació

0

Qui sóc jo? Jo sóc moltes coses, però….potser que ens centrem en les que aquí ens ocupen. Sóc mestra d’educació infantil de l’Escola El Timó de Sidamon, una escola d’uns 80 alumnes i que forma part de la ZER Plaurcén. Sóc tutora de 21 nens i nenes dels 3 cursos del segon cicle d’educació infantil. A més també faig de coordinadora TAC, tasca que m’ocupa molt temps ja que a més de procurar que els equips funcionin i orientar al professorat (entre altres tasques) m’agrada formar-me en aquest camp. Un exemple d’això és la participació en el curs de Competències Digitals Docents Bàsiques (CDDB).
Escrivint aquest article, m ha vingut al cap una cançó de la Dàmaris Gelabert, Qui sóc jo? i que afegeixo a la meva presentació.

 

prova 1

0

prova musica

0

ELS LLEONS

0

Aquí temin un vídeo dels lleons que ens permetrà treballar el projecte dels lleons a l’aula. (Mòdul 2, pràctica 5)

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/1nZExpwqxzA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

RETOC DE FOTOGRAFIES

0

barril.jpg

entreno.jpg

foto-equip.jpg

Aquestes són algunes de les fotografies que he retocat. (Mòdul 2, pràctica 3)

EL CALIDOSCOPI

0

El calidoscopi és un programa de dibuix que permet crear simetries. Un exemple d’aquestes simetries són les mandales. Aquí teniu un exemple.

dibuix.JPG

(Mòdul 2, pràctica 2)

ANÀLISI DE BLOCS

0

InfanTIC – El Bloc

d’Educació Infantil

CEIP Pau Romeva

Queda clar que l’objectiu del bloc és donar a conèixer la vida del grup-classe i les activitats d’escola en general. Es tracta d’un bloc actualitzat l’última aportació és del 4 de novembre. Crec que els nens es poden moure amb facilitar a la pagina principal, però hi ha molts subapartats que en dificulten l’accés. Pel que fa la participció tant dels nens com de les famílies es molt poca, crec que estaria bé posar l’opció de fer comentaris i els alumnes d’infantil és difícil la seva particiació. els enllaços són molt interessants i n’hi ha bastants. En general crec que hi ha un treball molt bo al darrere d’aquest bloc i que compreix l’objectiu pel que s’ha creat, tot i que si hi trobo a faltar la participació dels pares.

 

 

 

BLOC: ELS FÈLIDS

Aquest bloc és totalment diferent. No podem veure gens la vida a l’aula i la veritat és que no està gens actualitzada, cosa que fa pensar que es va crear per un moment molt concret. En canvi podem apreciar el treball dels nens en l’elaboració d’aquest projecte. A més s’hi poden moure amb facilitat. Altra vegada trobo a faltar la participació dels pares i en aquest bloc a més els enllaços. Crec que com l’altre bloc el treball realitzat és admirable i que acompleix el seu objectiu, una difusió didàctica elaborada pels nens.

L’ABELLA

0

AQUESTS DIES ENS HEM APRÈS EL POEMA DE L’ABELLA. EL VOLEU ESCOLTAR?

labelleta-fi.mp3

PROCÉS DE LA RECOLLIDA DE MEL

0

Aquí teniu un vídeo del treball dels apicultors. És semblant al que vam veure nosaltres i ens pot ajudar a recordar l’experiència.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/XM9EUK91ZWM" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

SORTIDA A CAL GORT

0

El passat 17 d’octubre vam anar d’excursió a Cal Gort, a la Pobla de Cérvoles. Allà ens van explicar la vida i organització de les abelles i

vam veure una arna i les seves abelles.

Fem d’apicultors

FOTOS

Go to Top