Carta de presentació del Grup de Treball de Filosofia del Maresme

Att. Del professorat de Filosofia,

 

Ens adrecem a vosaltres per a informar-vos i engrescar-vos a formar part del Grup de Treball de Filosofia que enguany s’engega des del Centre de Recursos Pedagògics de Mataró.

 

Els professors de Filosofia ens trobem que, en la majoria de centres, només som un especialista fet que comporta que la nostra feina sigui, en alguns moments, una mica solitària. Fruit d’això i de les ganes d’enriquir-nos a través de l’intercanvi i la recerca comuna, ha sorgit per part d’un grup de professors de filosofia del Maresme la iniciativa de crear un grup de treball de filosofia.

 

Bàsicament, els objectius que ens proposem són intercanviar experiències sobre didàctica i metodologies a l’aula; per exemple, el treball a partir dels texts, diferents dinàmiques de grup, propostes de treballs de recerca i l’ús de les TIC i la filosofia, ente d’altres. Així mateix, ens proposem fer una reflexió sobre la situació de la filosofia a l’aula, al currículum i a la societat.  A mitjà termini ens agradaria organitzar una jornada de filosofia anual.

 

Aquest grup és obert a tot el professorat de filosofia que hi estigui interessat. Volem compartir la nostra tasca docent i els anhels i inquietuds que aquesta ens desperta. Tots aquells que hi estigueu interessats podeu trobar més informació a:

 

http://phobos.xtec.cat/se-mataro/portal/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=66

 

o al Centre de Recursos Pedagògics de Mataró:

 

http://phobos.xtec.cat/se-mataro/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=56

 

Esperant veure’ns al setembre

 

Atentament

 

Grup de Treball de Filosofia del Maresme