L’origen

El trimestre que estic tancant ara, m’ha tocat impartir el mòdul de Biologia i Geologia de GES, essent per a mi la primera vegada que tenia un encàrrec d’aquestes característiques, pel que fa a la matèria.

Quan el preparava, després de mirar el que diu el currículum oficial,  vaig veure que coincidia, més o menys, amb els continguts de Biologia i Geologia de 4rt d’ESO, així que, com que la filosofia de l’escola és confeccionar uns apunts/dossier en comptes de fer servir llibre de text, vaig optar per seguir, com a marc referencial, el material multimèdia de Cide@d, que permet d’imprimir els principals continguts sense haver de fer còpies de fons editorials protegits.

Com és natural, el plantejament dels temes no em va satisfer del tot i els vaig complementar amb altres recursos addicionals, que eren posats a l’abast de l’alumnat mitjançant un curs de Moodle.

La realitat ha esdevingut que hem pogut treballar tota la Geologia i un tema de Biologia, ja que no hem estat capaços de seguir el ritme ideal d’una lliçó/tema per setmana.

Aquí presentaré, doncs, el que ha estat el gruix del crèdit: els continguts de geologia.

Publicat dins de General | Deixa un comentari