“LECTURA EN PANTALLA: NOVES POSSIBILITATS D’ENSENYAR I APRENDRE”

Organitzada per l’escola Gabriel Castellà  el passat dimecres dia 9 d’abril va tenir lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Central la conferència : “Lectura en pantalla: noves possibilitats d’ensenyar i aprendre” a càrrec de la Dra. Laura Borràs directora de la Institució de les Lletres  Catalanes (ILC)

Amb el seu estil jovial i planer la Laura va posar sobre la taula els nous hàbits de lectura derivats de l’ús de les noves tecnologies i les oportunitats que aquestes ofereixen,  tan a alumnes com a professors

Va  parlar de com orientar les TIC a l’escola, i de que el futur ja és el present.  Ens va animar a perdre la por a utilitzar la tecnologia fins i tot a risc d’equivocar-nos; ja que quan ens equivoquem per segona vegada, segurament ens “equivocarem millor”.

La xerrada, va ser com obrir una finestra per la que va entrar una alenada d’ aire fresc, una obertura de   mires, un donar noves idees que sempre són benvingudes pels mestres que són cada dia a peu d’aula

Amb una gran assistència de docents de tota la comarca, la Laura ens va animar a utilitzar les noves tecnologies a l’aula i aprofitar  tot el seu potencial en l’ensenyament

Els alumnes de 6è amb l’ajuda de la mestra de l’àrea de Plàstica, van dissenyar el cartell de la conferència

CARTELL LAURA def 2

Aquest article ha estat publicat en Biblioteca, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *