Projecte Interdisciplinar: L’Antic Egipte CM

M’agradaria fer-vos cinc cèntims del projecte de l’Antic Egipte que he realitzat aquest curs 2015-16 amb els meus alumnes de 4t.B. cicle mitjà durant el 2n i 3r trimestre treballant 3 sessions/setmanals en les diferents àrees curriculars.

Hem començat el nostre projecte treballant el “què sabem?” i el “què volem saber?”. Els alumnes han fet una bona recerca d’informació en llibres, internet, vídeos  i un llarg etcètera.

Hi ha 25 alumnes dividits en cinc grups de treball. Cada grup ha treballat una part triada per ells segons les seves inquietuds. Han utilitzat l’ordinador portàtil fent un power point i unes cartolines que han pogut fer un mural amb els diferents temes que han proposat: Localització i vida dels EgipcisLes piràmides i temples,  Faraons i Déus, La mort i momificacióEl llenguatge, l’escriptura i els jeroglífics.

Segur que en moltes ocasions t’has preguntat com vivien els egipcis a l’època dels faraons. Ara tens una bona oportunitat de saber-ho.

Entra al túnel del temps i deixa’t portar. Aquí us deixo uns exemples d’enllaç per endinsar-vos en aquesta història fascinant de l’Antic Egipte. Us encisarà.

On podem trobar art de l’antic Egipte fora d’Egipte:

Enllaç :Museus al món Antic EgipteMuseu Egipci BarcelonaVideo museu egipci barcelona

M’acomiado amb il·lusió d’haver pogut compartir amb tots vosaltres aquest bloc. Us deixo una mostra del treball fet pels alumnes. Fins a un altre!

Mural L'Antic Egipte

Mural L’Antic Egipte

Sarcòfag Egipci

Sarcòfag Egipci

 

Qui Sóc

Hola:
Em dic Cristina i porto més de 20 anys treballant en diverses escoles. Diplomada en Educació Primària especialistat d’Anglès i Ciencies Socials per la Universitat Ramón Llull- Blanquerna. Diplomada en Turisme per la Universitat de Girona. Diplomada en Postgrau en Llengües estrangeres -Anglès per la Universitat Ramón Llull-Blanquerna. Diplomada en Direcció de Centres i Serveis Educatius per la Universitat de Girona. He fet diferents cursos de formació en diferents institucions: XTEC, ICE UB, ICE UAB, UGT, Curs actual Aplicacions 2.0 Som docents. He estat 3 cursos de Coordinadora.
Cada dia gaudeixo aprenent.

Presentació

requisits-per-a-ser-un-bon-mestreCada dia vaig fent camí aprenent coses noves i enriquir-me a nivell tan professional com personal.
És emocionant i diferent el dia a dia perquè vius moltes experiències que fan que la professió sigui única.
Aquest bloc té com objectiu compartir amb tots vosaltres un tast d’experiències relacionades amb l’àmbit educatiu.