Comencem la cova!

Hem començat la nostra cova, i per començar vam pintar tal com vam veure que ho feien les persones de la Prehistòria. Vam dibuixar animals, persones amb fletxes i les nostres mans. Un cop seca la pintura vam construir la cova. Ens ha quedat un espai xulíssim i hem decidit que serà la BIBLIOCOVA dels GATS FUTBOLÍSSIMS. Ja us ensenyarem més fotos!

 

Visitem els fillols!

La setmana passada vam a anar a visitar els nostres fillols de P3. Ens feia molta il·lusió compartir una estona amb ells tot explicant-els-hi contes. Vam agafar les caixes-museu que vam treballar tant bé i els vam explicar els contes. Els fillols i les filloles van estar molts contents i nosaltres també!!!

Ens visita el Patge Melgabà

Aquesta setmana ens ha visitat el Patge Melgabà. Estavem molt emocionats,li vam donar la carta que vam fer a la classe amb els nostres desitjos, i ell ens va donar uns caramels. Es va mirar les nostres cartes i va parlar amb nosaltres i per acabar ens va donar uns caramelets. Moltes gràcies patge i fins l’any que ve!!!

Actuació de Nadal

Ahir els nens   i les nenes de primer i segon van fer l’actuació de Nadal a l’escola. Ho van fer molt bé cantant les tres cançons al teatre. Estaven molt nerviosos i nervioses però el resultat va ser tot un èxit! Ho vam acabar tots a les classes dient el vers de Nadal i compartint una estona amb les famílies tot menjant torrons.

Us deixem el link amb els vídeos i les imatges de l’actuació.

Primer

https://youtu.be/LrQG4kv2-00

https://youtu.be/MRZgMqyDi5A

Segon

https://youtu.be/_6qpq5WlRug

https://youtu.be/GQnoQ1DnwpI

Primer i segon

https://youtu.be/c3Wng3Dd0Go

 

 

Hem anat d’excursió a l’Atlètic!

El dimarts 30 d’octubre, els nens i nenes de Cicle Inicial vam gaudir d’un dia d’esports a l’aire lliure.

Al llarg del matí vam practicar diferents activitats com tenis, hockei, paddel i rumbo. A la tarda, després de dinar vam jugar amb els nostres companys i companyes fins que va venir l’autocar  a buscar-nos.

Va ser un dia fantàstic i moooooolt cansat!!! Ple de coses xules! Segur que hi tornem!