Localització i contacte

Adreça: c/Gran, núm. 26  (mapa)

Telèfon: 972 547 465 / 670 08 02 69

Correu electrònic: b7001371@xtec.cat

L’escola de Garrigàs està situada en un petit promontori, com tot el poble. Està just davant del centre cívic “El Balcó de l’Empordà”.

Està inclosa dins d’una agrupació d’escoles rurals, la ZER Empordà, juntament amb les escoles de Vilanant, Cistella i Pont de Molins, amb les quals compartim sortides, activitats i alguns mestres.

One thought on “Localització i contacte

 1. Magalí Brunner del Ruste

  Holaaaaa !!!!
  Sóc la Magalí
  Ho sento per no haver pogut escriure-us abans, he estat bastant ocupada amb el canvi d’institut i de pis!
  Però bé, com aneu vosaltres? Heu començat bé el curs? Què tal amb els de primer a l’aula? Un ocellet m’ha dit que heu renovat el vostre pati i ha quedat xulíssiiiiiim !!!
  Al final jo vaig a l’institut a prop de Girona, concretament a Sant Gregori. M’agrada bastant, però m’ha canviat bastant de passar de 7 alumnes a la classe a 31! (Teniu molta sort, aprofiteu-la!) Treballem amb ipads, llibre i projectes, i a més fem molt anglès perquè estem a dins d’una “associació”que es diu global scholars, on estem ajermanats amb 10 altres escoles de per tot el món (en el nostre cas: Varsòvia, Mumbai, Taipei, Djakarta, Dar es salaam, Londres, Boston, Nova york, Fort lauderdale, Philadèlfia i m’en oblido alguns!)
  En fi, molts petons a tots i bon curs, ja ens anirem comunicant!!!!!????????????

  Magalí BdR
  Ps: per cert, Raquel, vaig probar d’enviar-te un correu a aquetsa adreça: “rgarci96@xtec.cat” pero l’ordinador em deia que l’adreça no existia. És correcta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *