CONTES IGUALTAT DE GÈNERE I VISITA D’EN DR. HOPPER

A mitjans del segon trimestre els alumnes de cicle mitjà i superior van dur a terme unes activitats interactives.  Amb motiu del dia de la dona van poder gaudir d’una sèrie de contes, on el tema a tractar era la igualtat de gènere. Els nens/es van poder participar activament d’aquest taller  dirigit per Dipsalut. A més, continuant amb el treball de Sigues tu, també vam poder gaudir de la visita d’en Dr. Hopper, un dels personatges que ens acompanyen durant tot el curs, a través d’activitats i vídeos sobre els diferents valors. Aquell dia vam poder participar en la representació d’en Pere Hosta (Dr. Hopper) en una actuació teatral que consistia a trobar la fórmula de la felicitat!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *