FESTA DE TARDOR

Avui hem tingut una trucada molt especial: eren dues castanyeres despistades que no trobaven el centre 1 d’octubre! Per sort, amb les indicacions dels alumnes de l’escola, han aconseguit arribar a temps per celebrar la Castanyada amb nosaltres. Hem ballat, hem menjat castanyes i panellets, hem jugat… Mireu!

A més, per preparar l’arribada de la Nit de les Ànimes, els alumnes de cicle mitjà han fabricat uns portaespelmes aromàtics molt bonics!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LA SERP DE PLASTILINA

El dilluns en Jan va voler compartir amb tots nosaltres el conte “Vols ser el meu amic?” d’Eric Carle que li van regalar els seus pares. Narra la història d’un ratolí que surt del cau per buscar un amic tot preguntant als diferents animals que va trobant. En totes les pàgines hi apareix un trosset d’una serp molt i molt llarga. Ens va cridar tant l’atenció aquell rèptil quilomètric, que de forma totalment espontània, va sorgir la idea de fer la serp més llarga del món amb plastilina. Així que ens vam organitzar formant un gran equip. Després de debatre, vam decidir que entre tots i totes faríem “xurros” amb la plastilina. Un cop els vam tenir a punt, vam veure que els havíem d’ajuntar un rere l’altre, d’aquesta manera cada vegada que n’afegíem un, la serp s’anava allargant. Finalment ho vam aconseguir i el resultat va ser meravellós! En un matí vam desenvolupar la creativitat, la imaginació, el treball en equip i moltes coses més.
Formem un súper grup!
Doneu un cop d’ull a les imatges i al vídeo per veure’n el resultat.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

TEATRE PREHISTÒRIC

Dins el treball de Caixes, dedicat a la prehistòria, els alumnes de Cicle Mitjà han fet una petita dramatització, basant-se en les característiques que corresponen a cada subetapa d’aquest període.

Un cop preparat els guions i acabades les representacions, hem fet una valoració col·lectiva de cada escena, observant en quina característica s’ha fixat cada grup i si hi ha o no elements que no correspondrien amb l’època representada.

Ens ho hem passat molt bé!

Us deixem una imatge de cada grup.

GRUP DEL PALEOLÍTIC

S’han centrat en el descobriment del foc, la vida nòmada i l’aprofitament dels recursos de la natura per sobreviure.

 

GRUP DEL NEOLÍTIC

All-focus

Han destacat l’organització de la cacera, l’assentament en cabanes a prop dels rius i el perfeccionament de les eines per a la cacera.

 

GRUP DE L’EDAT DELS METALLS

S’han basat en el descobriment i treball dels metalls i els diversos usos que en feien: estris de cuina, eines per cultivar, puntes de llances…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA DE TARDOR

Els nens i nenes d’infantil hem sortit al bosc a buscar elements de la tardor i la Lourdes, la mare de l’Iria, ens hi ha acompanyat!! Hem trobat: magranes, caquis, raïm, figues, ametlles, pinyes, aglans, fulles seques… i moltes coses més. També hem vist unes formigues molt grosses i la Lourdes ens ha explicat que surten quan ha de ploure molt i, sabeu que…? Al cap de mitja hora ha caigut un bon xàfec!!
Ens ho hem passat molt bé compartint una tarda plegats envoltats de natura! L’any que ve hi tornem!!

Publicat dins de Activitats d'Educació infantil, CURS 18-19 | Deixa un comentari