Garmin DriveAssist, el navegador gps amb càmera de registre d’accidents

Link: http://clipset.20minutos.es/garmin-driveassist-el-navegador-gps-con-camara-de-registro-de-accidentes/

El nou GPS de Garmin grava el incidents de tràfic en vídeo per aclarir responsabilitats.

Garmin es uns dels fabricants de sistemes de navegació GPS mes reconeguda en el mon i amb això o demostra incloent  una càmera anomenada dashcam que normalment son independents però amb aquest nova idea, esta integrat en el GPS amb això no augmenta el volum ni el pes ni necessita instal·lacions addicionals.

La càmera compta amb un acceleròmetre que detecta les frenades brusques i automàticament emmagatzema els últims minuts de gravació de vídeo en un arxiu independent que no s’esborra.

Com navegador GPS, el sistema utilitza una pantalla tàctil de 5 polzades i inclou tres opcions de cobertura europea i amb actualitzacions de mapes i tràfic gratuïtes de per vida. Inclou un sistema mans lliures a través de Bluetooth 4, navegació activada per veu i recepció de notificacions del telèfon intel·ligent.

oollo

El DriveAssist compte a més amb un disseny molt prim i lleuger (191 grams) i una bateria que ofereix 30 minuts d’autonomia quan es desconnecta de l’alimentació de l’automòbil. Com a detall curiós la base d dades de punts d’interès POI aquesta sincronitzada amb Foursquare la qual cosa amplia el catàleg de llocs i el seu filtrat segons interessos. El PVP del DriveAssist és de 350 euros, però els models inferiors comencen des dels 119 €.

Autors: Sergi Elipe i Daniel Beltràn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *