Vulnerable? Orientar sense etiquetes

Jornada d’Orientació Professional. A partir de les conferències “Desigualtat i vulnerabilitat en el marc d’una societat que exclou” (Rafael Allepuz) i “Els joves, la vulnerabilitat i el mercat de treball” (Marta Masagué),

L’alumnat d‘Integració social dins el mòdul de Context de la intervenció social analitzen, mitjançant la jornada, la situació de les persones en risc o exclusió social.

Taula Rodona. Intervé Montse Bertran. ASPID

També han pogut conèixer una altra tècnica per abordar els diferents àmbits, Teatre Social, un mètode que mitjançant l’empatia, ens situa en una realitat per treballar les necessitats del diferents col.lectius en exclusió

Un consell: Mira’t! i Obre la teva ment! Orienta sense etiquetes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *