PRESENTACIÓ

Bloc informatiu sobre la Familia Professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, adscrita al INS Ronda de Lleida.

En aquest espai es pretén donar informació sobre les diferents entitats o associacions de la ciutat de Lleida i província, les quals mitjançant projectes educatius, formatius i/o laborals, fomenten l’aprenentatge de l’alumnat.

Un espai on anirem informant dels vincles generats en els projectes (Tallers, accions de sensibilització…) realitzats en xarxa, així com els nous convenis amb empreses publiques i privades per realitzar la formació DUAL, i els projectes de Mobilitat d’àmbit internacional.

Articles recents

MEDIACIÓ COMUNICATIVA EN ABP Aprenentatge Basat en Projectes

 

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Mediació Comunicativa aquest any ha iniciat la seva programació mitjançant la metodologia ABP Aprenentatge basat en projectes. Aquesta metodologia fomenta la relació entre les entitats o empreses relacionades amb el sector de serveis, concretament a l’atenció  a les persones amb problemes de comunicació, llenguatge i parla.
Aquesta setmana, l’equip docent, ens hem reunit amb la Margarita Estradera, Presidenta de l’associació de persones sordes de Lleida, per presentar i iniciar, amb els seus socis i sòcies, el projecte “Signem la Sanitat”.
@mec_lleida
  1. Estimulació Sensorial Deixa un comentari
  2. INICIEM LES CLASSES!! Deixa un comentari
  3. BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS 2020-21 Deixa un comentari
  4. PORTES OBERTES!! GRAU MITJÀ 2 JUNY, 19 hores Deixa un comentari
  5. PORTES OBERTES!! GRAU SUPERIOR 4 JUNY, 19 hores Deixa un comentari
  6. FAMÍLIA DE SERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT. #FORMACIÓPROFESSIONAL Deixa un comentari
  7. GRAU MITJÀ ATENCIÓ A LES PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA, #FORMACIÓPROFESSIONAL Deixa un comentari
  8. GRAU SUPERIOR DE MEDIACIÓ COMUNICATIVA. #FORMACIÓPROFESSIONAL Deixa un comentari
  9. GRAU SUPERIOR D’INTEGRACIÓ SOCIAL. #FORMACIÓPROFESSIONAL Deixa un comentari