PRESENTACIÓ

Bloc informatiu sobre la Familia Professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, adscrita al INS Ronda de Lleida.

En aquest espai es pretén donar informació sobre les diferents entitats o associacions de la ciutat de Lleida i província, les quals mitjançant projectes educatius, formatius i/o laborals, fomenten l’aprenentatge de l’alumnat.

Un espai on anirem informant dels vincles generats en els projectes (Tallers, accions de sensibilització…) realitzats en xarxa, així com els nous convenis amb empreses publiques i privades per realitzar la formació DUAL, i els projectes de Mobilitat d’àmbit internacional.

Articles recents

#noexcloem

Aquesta setmana a Mediació Comunicativa (@mec_lleida) ens ha vingut el Jaume Belló Miró a parlar de diversitat, neurodiversitat i habilitats artístiques i, a presentar el projecte FARFALLA (@farfalla_projecte), on hi fan pràctiques alumnat d’Integració Social. El Jaume és  ARTivista, Integrador Social i actualment coordinador del projecte AULA SOCIAL de l’A.M.T i representant d’Espanya a IIAN (ASSITEJ)
  1. POSTALS DE NADAL direcció a TREMP. Deixa un comentari
  2. ARRIBA EL NADAL Deixa un comentari
  3. Taller de Llengua de Signes a SAAC Deixa un comentari
  4. ABP NATURA I ANIMALS Deixa un comentari
  5. CENTRE D’INTERÉS. CASTANYADA VS HALLOWEEN Deixa un comentari
  6. DISSECCIÓ DE RONYONS Deixa un comentari
  7. MEDIACIÓ COMUNICATIVA EN ABP Aprenentatge Basat en Projectes Deixa un comentari
  8. Estimulació Sensorial Deixa un comentari
  9. INICIEM LES CLASSES!! Deixa un comentari