Festa Major a les Flandes – Curs 2017-18

Divendres 11 de maig vam celebrar la festa major de l’escola. 1rA som la classe dels gegants i vam convidar als geganters de Piera perquè ens fessin una visita. . L’Aina i la seva mare ens van explicar moltes coses sobre els gegants, teniem moltes preguntes!

L’Elisenda i el Jaume van estar a l’escola tot el dia, i a la tarda van ballar per tots nosaltres acompanyats de la música de grallers i tabalers. També vam poder ballar amb els capgrossos. Va ser un dia rodó!

Clicant quí podreu veure les fotografies.

Ens visiten abelles a l’escola – 1r B – Curs 2017-18

Dimecres 2 de maig el Ramón, pare de la Neus i una companya ens van explicar com  són les abolles, perquè fan mel i fins i tot vam poder observar una bresca en plè funcionament gràcies a un invent que va fer en Ramón.  Les vam poder observar com estan d’enfeinades fent la mel. Després vam fer un tast de mel… mmmm! Estava boníssima!

Gràcies Ramon i Isabel!

Clicant aquí podreu veure les fotografies.

Sant Jordi 2n A – Curs 2017-18

Ha arribat Sant Jordi i ja fa dies que ens preparem. Divendres vam començar a fer un barret de drac i avui dia de Sant Jordi l’hem acabat i ens ha quedat súper xulo! També hem tingut la visita dels pares del Rodrigo, la Malena i el Santi. Hem passat una bona estona escoltant els micro-contes que el Santi ens ha preparat i han sortit unes reflexions molt interessants. Després hem anat al gimnàs a celebrar el dia internacional de la dansa. Allà hem pogut ballar tot escoltant un poema musicat. I el matí ha acabat amb una altra sorpresa! La mare de l’Aleix, la Bàrbara també ens ha vingut a explicar un conte preciós.

Clicant aquí podreu veure les fotografies.

Tutora de 2nA CI

Mesurem la granja – 1r – Curs 2017-18

Durant  una setmana hem estat mesurant la granja per traslladar-la de lloc, ho varem fer primer amb pams i com que ens sortia diferent cada vegada varem buscar la manera de fer-ho amb més precisió. Finalment, amb els metros portats de casa,  vam veure que ens feia sempre els mateixos centímetres! En acabar, vam demanar als pares i mares que ens ajudessin. Va venir el pare de l’Adriàn i el company de la mare de la Neus i ens han posat la granja al lloc on varem escollir i mesurar.

Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!!!

Clicant aquí podreu veure les fotografies.