Radioactivitat

Ciències Naturals. Física i química. 3r ESO
Activitat: Heu de veure el viedo que teniu a continuació, extreure la informació més important i fer un mapa conceptual (a ordinador)

Edu3.cat

Heu de fer, inicialment, la feina de forma  individual, un cop tingueu fet el mapa conceptual l’heu de compartir amb un grup de com a màxim quatre companys, i entre tots refer el mapa conceptual. Finalmen,t el presentareu a la resta de la classe.
Recursos necessaris per dur-la a terme: el mapa conceptual l’heu de fer amb el següent recurs: http://popplet.com/
Criteris d’avaluació: Es valorarar la capacitat de síntesi i d’organització de la informació i l’originalitat en la presentació del mapa conceptual. Així com la capacitat d’organització de la feina en grup.
Mar Navarro.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Radioactius per naturalesa

La festa de primavera d’enguany té com a temàtica la commemoració del 70 aniversari de les bombes d’Hiroshima i Nagasaki. La radioactivitat generada en l’explusió provoca efectes letals o molt nocius, però la radioactivitat només té un origen artificial o potser també natural? En el següent audiovisual ho descobrireu.

Edu3.cat

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvinguts i benvingudes!

L’objectiu d’aquest blog és disposar d’un espai on poder recollir aquelles pàgines, videos, experiments… que aneu trobant relacionats amb el temari que estiguem treballant, que siguin del vostres interés, per poder consolidar o ampliar els contiguts treballats a l’aula.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari