CONVOCATÒRIA DE LA QUINZENA MOSTRA DE FOTOFILOSOFIA

Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2021 (UNESCO, novembre) es convoca la Mostra de fotofilosofia. L’objectiu és enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l’alumnat i preservant formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels centres. La Mostra pretén aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.

  1. Els posts han de ser originals. Cal que cada participant disposi del dret d’ús de la fotografia (de preferència n’ha de ser l’autor, o disposar del permís explícit de la persona autora). El format de les fotografies ha de ser JPEG. El pes del fitxer no pot ser superior a 600 kb (Blogger les redueix automàticament).
  2. Les fotofilosofies podran ser publicades en altres llocs. Se sotmeten a llicència Creative Commons de reconeixement, ús no comercial i sense modificació. Podeu prendre exemple de fotofilosofies de mostres anteriors en els enllaços del blog de la Mostra.
  3. Si és l’alumnat que posteja la seva fotofilosofia, un cop fet ho comunicarà al seu professor o professora.
  4. Cada centre seleccionarà un 10% de les millors fotofilosofies i emplenarà al CREAIF el formulari 2 (“Seleccionats Fotofilosofia”), adjuntant-hi una presentacio pptx de les seleccionades. Seran presentades a l’acte final públic del 17 de npvembre de 2021, que serà virtual o presencial depenent de la normativa en el seu moment. Si és presencial se celebrarà a les 17 hores a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, on, si és possible, assistiran els autors o autores i en rebran el reconeixement. Alguns criteris de valoració: pregunta punyent, valor artístic de la fotografia, potència de la interrelació (es precisen en el blog de la Mostra).
  5. De totes les presentades, se seleccionaran algunes fotofilosofies que seran defensades breument per les seves autores o autors en l’acte final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *