La festa de la primavera

Pares, mares, mestres, nens i nenes vam passar una tarda molt divertida. Des dels més petits, els pàrvuls de 3 anys, fins els de 2n de Primària, van ballar danses molt boniques. Si no ens creieu…, mireu les fotografies de la diada!

Sant Jordi, una diada especial

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/8GPmRF3Ucqc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]De bon matí els alumnes de sisè estan entusiasmats amb el muntatge de la parada de llibres. Al pati del Parvulari instal·lem carpes i tots els llibres que, durant l’última setmana, han format part de l’expossició de la biblioteca. La resta de nens i nenes de l’escola esperen impacients el moment de poder visitar la parada i comprar aquell llibre que tant desitgen. Molts pares i mares també esperen que obrim la porta per  poder triar un conte i comprar una rosa. Al llarg de tot el matí el parvulari està molt animat. A la tarda continuen els nervis… quines narracions i poemes hauran estat seleccionats en els Jocs Florals?

L’Alcaldesa d’Esplugues, sra Pilar Díaz,  acompanyada pel Conseller d’Ensenyament, sr Juan Fernández,  fan entrega dels diplomes i premis. Després tots gaudim amb les danses que ens ofereixen els alumnes de C. Mitjà i C. Superior i tanquem l’acte ballant una sardana.

Un dia preciós que, com cada any, pares, nens i mestres gaudim plegats!

El Carnaval, la festa estrella del Folch i Torres.

El dia de la festa tot és moviment i gresca a l’escola. A les nou tots ens preparem per l’espectacle. Ens disfressem, ens pintem, ens posem les xanques.

Els més grans de l’escola esperen amb impaciència el moment de l’actuació. Timbalers, bufons i bruixes riuen inquiets mentre es caracteritzen per l’espectacle.

A les classes també esperen el moment de sortir al pati i lluir la seva disfressa, voleu veure’ls?

El pati de l’escola és ple de gom a gom. Pares, mares, avis i àvies, germanets petits,… tots esperen la nostra aparició. I…, comença l’espectacle!

El públic espera que comenci la gresca