FLAM DE XOCOLATA
Ingredients: 4 ous, 1 pot petit de llet condensada, mitja rajola de xocolata extrafí, 2 cullerades de sucre per cremar.
Preparació: Posar una olla al foc amb la llet, mig litre d’aigua i la xocolata a trossets. Remanar-ho fins que la xocolata s’hagi desfet.
Batre els ous i afegir-hi la xocolata, a poc a poc perquè és calenta, i remanant contínuament.
Posar-ho a una flamera amb sucre cremant 30 o 40 minuts.
Desemotlla al moment de servir.
I tu quines receptes saps ?
Escriu-les en un comentari !!!
MARIA I ANNA

Hola guapes!
Un dia d’aquests provaré la vostra recepta, ja us diré si m’ha sortit bé i si m’ha agradat. Montse. See you.
Hola Anna i Maria !!!
Espero que us surti molt bo el menjar així quan sigueu grans podreu fer plats mol bons i els hi agradarà molt a tothom !!!
Hola Anna i Maria!! soc la Sara.
Fa molta bona pinta aquest flam de xocolata.
que us sortir molt be el flam.
adeu!!!!!!