Benvinguts al bloc del departament d’expressió!

Benvinguts al bloc del departament d’expressió.

creacio

Hola a tots/es !!

Aquest és un bloc obert a tothom! És un projecte iniciat amb la voluntat que esdevingui una plataforma d’intercanvi d’idees, opinions, informacions. Les matèries d’expressió (Educació Física, Educació Visual i Plàstica i Música) ens hem interconnectat en aquest “Bloc de blocs” per a facilitar la interdisciplinarietat. També volem provocar debat, provocar les vostres intervencions crítiques comunicant-nos a través de la xarxa.

Hem creat aquest “Racó de creació” com una eina útil, dinàmica i immediata per tal de fer-vos arribar material que creiem pot complementar tot el que expliquem a classe.  Us volem mostrar un món que va més enllà de les quatre parets de l’aula, per tal que us adoneu de la correspondència directe entre el curriculum escolar i la realitat social i cultural del nostre entorn més proper.

L’espai només té sentit si hi ha participació activa. Volem potenciar el tractament de la informació i la comunicació  a través de la xarxa, com també l’aprenentatge a partir de l’intercanvi.

En aquest Bloc de blocs, la creativitat serà la nostra “font d’inspiració” que, com més compartida sigui, més ens il·luminarà a tots i totes. Hi trobareu projectes interdisciplinaris, material sobre la creativitat, publicarem enllaços d’interès així com un Laboratori d’idees pensat per als educadors. També hi trobareu enllaçats els blocs particulars de les diferents matèries d’expressió: L’alegria del moviment, Tot és música i Pintant somnis.

Per endavant, moltes gràcies per formar part activa d’aquest raconet.


DEPARTAMENT D’EXPRESSIÓ DEL COL·LEGI SAMC.   CORNELLÀ DE LLOBREGAT.

Deixa un comentari