Comencem el projecte!

Hola a tots i totes!

Avui hem decidit entre tots que volem fer un projecte! No hem pensat gaire, ja que ahir vam anar al planetari i ens va interessar tant, que no hem tingut cap dubte: volem saber més coses de l’univers!

Si voleu començar a investigar:

Un objecte habitual.

Aquest és un dels materials que més utilitzo a l’escola: el retolador negre. Retoco fotocòpies, responc agendes, escric “molt bé “a les fitxes (ara ja en lletra lligada, que es fan grans) o faig cares contentes a la punta dels dits (i des de P3 que els fa tanta il·lusió!), etcètera. Gairebé sempre en porto un a la butxaca. Al llarg dels cursos n’he perdut uns quants i no m’ha agradat gens, per aixó, des de ja fa uns anys, marco els bolígrafs i retoladors amb el meu nom. Normalment els recupero després del perdre’ls.

 

Els dies 22 i 23 d’octubre, els nens i nenes de la classe, juntament amb els Tigres i les Tigresses, hem anat de colònies a La Granja de santa Maria de Palautordera.

Ens ho hem passat molt i molt bé amb l’Aventura dels Follets, ajudant a un cavaller a trobar una ploma que era molt important…

També hem visitat als animals de la granja, hem pujat a cavall i tot!

Com que ha plogut una mica, a la tarda ens hem dedicat a fer unes galetes boníssimes i,  a més, la pluja ens ha portat una sorpresa: hem pogut veure l’Arc de Sant Martí de punta a punta!

A la nit hem sortit amb les llanternes al Bosc Màgic, quina emoció!