LA INCUBADORA I ELS POLLETS- P3

Hola a tothom!
El dia 2 de maig vam posar els ous a la incubadora. Cada dia miràvem unes imatges on podíem veure com el pollet anava creixent dins l’ou. Vam veure que havien de passar 21 dies perquè nasquessin i ho vam apuntar al nostre calendari. N’hi havia molts d’ous, però només en van néixer 6. El més espavilat de tots és el que primer va néixer. Cada dia els anem a veure, però els primers dies en van morir 3. Ara només en queden 3. Esperem que vagin creixent i que els poguem portar al nou galliner que estan construint els nens i nenes de 5è i 6è.
Us deixem les fotos!
LA INCUBADORA I ELS POLLETS- P3 on PhotoPeach

A PLANTAR!

Durant la primera semana d’abril, els nens i nenes de l’Escola Joan Reglà estem plantant flors i plantes a diferents llocs de l’escola.

Per no portar tots els mateix, els alumnes d’infantil han portat flors d’exterior, els alumnes de cicle inicial plantes d’interior, els alumnes de cicle mitjà flors d’exterior per la jardinera i els alumnes de cicle superior plantes aromàtiques.

ENTRE TOTS FAREM UNA ESCOLA MOLT FLORIDA!;)

Oleguer i Martí

FÒRUM TERRITORIAL

El dia 24 de març, els delegats verds de l’escola van anar ha fer un excursió a Llers. Allà es van trobar amb diferents escoles verdes de l’Alt Empordà.

Per diferenciar els alumnes de cada escola cadascú portava un dibuix enganxat al pit. Els alumnes de Bàscara portaven un distintiu de Prou Camions, que el van dissenyar l’Estel de 1r i la Nora de 2n.

Després, van fer un intercanvi d’experiències . Bàscara va explicar com estem reformant el galliner.

Per la tarda, van anar a fer una excursió pel bosc de Boadella, per veure la zona cremada per un incendi forestal de fa uns anys.

S’ho van passar molt bé, tot i que l’excursió va estar passada per aigua.

Jan,Deybi i Erik

MENGEM TORRADES AMB ALL-P3

Després de sembrar els alls van decidir que faríem unes torrades amb all, així els tastaríem. Alguns ja n’havíem menjat, però d’altres no. Vam fer primer unes torrades amb una torradora elèctrica. Després vam pelar els alls, els vam sucar a la torrada i hi vam posar un raig d’oli d’oliva. Després a menjar! Picava una mica! Però tot i així vam repetir!
L’all és molt saludable! Té moltes propietats medicinals!
MENGEM TORRADES AMB ALL-P3 on PhotoPeach

SEMBREM ALLS-P3

Aquest febrer vam sembrar alls, tal com diu la dita que hem treballat “Si vols un bon aller planta’l pel febrer”. Primer vam arrencar les males herbes, vam cavar i després a sembrar.
Us deixem amb les fotos!
SEMBREM ALLS- P3 on PhotoPeach

ELS DE LA CLASSE DEL ROCK CUIDEM I ARRENQUEM LES ESCAROLES

Benvinguda primavera, el bon temps ja és aquí i ha arribat l’hora d’arrencar les escaroles, doncs han crescut tant, que ja no tenen espai per créixer més.
Ens agrada cuidar la nostra parcel.la, la mantenim neta de males herbes i reguem amb responsabilitat!
El dijous 9 de març vam anar a arrencar-les. Com que en sobraven en vam regalar a les mestres que tenim i també n’hi vam regalar una a en Carlos, l’administratiu! Mireu, mireu!

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a free digital slideshow

CONSTRUCCIÓ DEL GALLINER

Aquest any els grans de l’escola hem reconstruït l’ hort .

L’hem canviat de dalt a baix,  hem canviat  totes les reixes i d’aquí poc  engegarem la incubadora per tenir gallines al galliner.

Aquí us deixem unes quantes fotos de la construcció del galliner.

 

Aleix i Aina Ros

 

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Personalize your own free photo slideshow

CUIDEM ELS PEIXOS DE LA BASSA!

A l’hora d’anar a l’hort els de tercer donem de menjar als peixos i aprofitem per mirar-los.
En tenim de tots colors: 3 de negres, 9 de taronges i 2 de grisos.
Els observem i els cuidem molt bé.
Ens agrada molt tenir-los entre nosaltres perquè ens divertim mirant-los i també ens relaxen.

Airald i Biel

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This picture slideshow created with Smilebox

ELS DE TERCER US ACONSELLEM

Els de 3r us aconsellem:

QUAN TINGUEU ELS RADIADORS O LES ESTUFES OBERTES CAL QUE TANQUEM LES FINESTRES

Fer-ho és per no gastar energia i que la factura no sigui tan cara.20170214_1158291

ELS DE SEGON PLANTEM ESCAROLES

Els de segon anem a l’hort els dijous després del pati. Mentre mig grup fa informàtica amb la Sònia, l’altre mig ve amb mi a l’hort. Aquest trimestre ens ha tocat plantar escaroles i n’hem plantat de dos tipus, una més arrissada que l’altra.
Abans de plantar hem hagut de preparar bé la nostra parecela. Treure les males herbes, les pedres, els troncs, els ossos, netejar bé cada trosset…
Amb un punxó hem fet el forat on hem posat el planter que vaig comprar. Hem deixat una separació d’uns 15-20cm. entre planter i planter.
Quan hem acabat hem hagut de regar-ho tot. Ara a esperar que creixin ben ufanoses!
Aquest any de moment no tenim galliner, perquè l’estan reconstruint, però anem a veure els peixos de la bassa, que ens agrada molt.
Aneu mirant com treballem!
table cellspacing=”0″ cellpadding=”0″ border=”0″ bgcolor=”#ffffff”>

Click to play this Smilebox slideshow Create your own slideshow - Powered by Smilebox This free slideshow created with Smilebox