Visitem el taller del pare de l’Alejandra !

La classe dels Pintors i les Pintores teníem moltes ganes de visitar un taller on treballen els artistes que pinten quadres, i hem tingut la sort que el pare d’una nena de la classe, l’Alejandra, és pintor i ens ha convidat al seu taller.

Quan va arribar el dia estàvem molt contents i contentes, el pare de la nostra companya ens estava esperant al seu taller, i ens va ensenyar les seves obres d’art i les diferents tècniques de pintura que utilitza. També ens va ensenyar les seves eines, i vam veure el seu cavallet de pintura i la taula on pinta el seus quadres. Hem pogut comprovar que és un gran artista. Algunes de les seves obres ja les coneixíem, perquè les havíem treballat a la classe. Hem vist que té molta varietat: dibuixa paisatges, persones…, i després fa altres obres d’art on pinta moltes formes. Vam estar parlant que dibuixa quadres figuratius i abstractes.

Ens ho hem passat genial, sobretot en el moment que preparàvem la pintura. El pare de l’Alejandra ens va ensenyar com es preparava. Vam treballar els colors primaris (groc, blau i vermell). En un pot vam ficar una mica de pintura en pols, i la vam barrejar amb cola blanca i amb aigua, i quan ja estava tota preparada per grupets vam pintar uns murals. El moment de barrejar els colors primaris amb els secundaris ens va agradar molt. També vam gaudir molt quan vam poder pintar al cavallet de pintura !

Estem molt contents i contentes, per poder haver anat al taller, donem moltes gràcies al nostre pintor Jose, i a la mare de l’Alejandra que ens va preparar unes magdalenes molt bones !

Us deixem les fotos aquí !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *