Sortida a Can Rabassa

Benvolgudes famílies,

El passat dijous 12 de novembre, les nenes i els nens de P-5 vam anar a Can Rabassa, una casa de colònies situada a Vilanova del Vallès.

Al baixar de l’autocar, ens esperava el camí ple d’arbres que havíem de travessar per arribar a la masia; allà ens van donar la benvinguda les quatre gallines de la casa, les quals ens van fer especial companyia a l’hora d’esmorzar i dinar.

A Can Rabassa ens vam endinsar a descobrir la natura que hi ha al seu voltant. Vam observar com és el bosc a la tardor, quines arbres hi havia com ara eucaliptus, roures o alzines, vam trobar i observar bolets de diferents mides i colors; també vàrem tenir la gran sort d’escoltar el cant de diferents ocells i veure sargantanes bellugar-se.

A més d’observar i descobrir el bosc i els seus secrets, vam jugar amb els tobogans i el sorral.

A continuació podreu trobar un recull de fotografies de la sortida.

Ens ho hem passat d’allò més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *