MARXEM DE COLÒNIES!!!

Aquest article ha estat publicat en castanyada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a MARXEM DE COLÒNIES!!!

  1. Angela Bella diu:

    Gràcies per la info, és un bon mitjà per contactar amb els pares que no podem fer acte presencial a hores escolars per incompatibilitat horària. De totes maneres tinc un dubte, si una de les temàtiques és l’aigua, els nens la tocaran? Si és així, com que amb tanta canalla és difícil controlar, puc demanar que el nostre no es mulli? Tot just avui li acaben de retirar el medicament que prenia des de l’excursió a l’aeroport, ja que es va mullar i va agafar bronquitis. Ja em direu. Gràcies per endavant.

    • escolaguilleries diu:

      Angela, estigues tranquila per què no han tocat l’aigua. Han vist el riu, han fet unes quantes activitats però en cap moment han tocat l’aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *