Fem de l’esport un gest de Pau

Amb els alumnes de cicle superior estem treballant valors a través de l’esport. Hem dissenyat una mascota que reflecteixi tot allò que significa FAIR PLAY. Després hem anat analitzant situacions que es donen dins el context esportiu: jugadors, seguidors (pares i mares), etc. Degut a les coses que van sortir del diàleg sobre les actuacions d’alguns pares i mares quan van a veure un partit dels seus fills/es o quan miren esport per la televisió, els/les alumnes van escriure cartes dirigides a ells/es. Aqui en posem dues molt interessants llegides pels mateixos autors:

Ibtissam (6è A)

Download link 

Geoffrey (6è B)

Download link 

Representació de Sant Jordi

Per fi ja ha arribat el dia, per fi els alumnes de 5è han fet la representació de Sant Jordi. Tots hem treballat de valent i hem gaudit moltíssim. Als alumnes i mestres del CEIP Marià Galí els hi va agradar molt la representació, per això volem compartir-la també amb tots vosaltres. Aprofito per donar l'enhorabona a tots els/les alumnes de 5è per la feina ben feta, tots els d'Infantil i Primària pel bon comportament durant tota la cerimònia, tots els mestres per la seva col·laboració, a la Comissió de Festes per tot el treball realitzat i especialment a la Lidia Rovira perquè ha estat indispensable la seva ajuda. Esperem que us agradi!

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/XZRjif_i1s4" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Sant Jordi arriba al Marià Galí

Hola a tots! Aquest dimecres celebrem el dia de Sant Jordi a l’escola. Els alumnes de 5è estan preparant una petita representació de la llegenda de Sant Jordi. Per obrir boca… mireu quin video més xulo ha fet la Lidia sobre el treball que estem fent.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/baE9RtS6nr4" width="425" height="350" wmode="transparent" /]