AUDICIÓ I4-I5 “LA CANÇÓ DE LA MAR”

A la vida de la Mar sempre hi ha hagut un misteri. Des de petita, cada cop que s’atansa al mar escolta una melodia llunyana. Però ningú més sembla sentir-la: ni la gent del poble, ni la seva família, ni els seus amics… ningú!

La Mar cada dia camina fins a la platja i intenta esbrinar qui canta aquella cançó, a vegades sembla que la cançó la cridi a ficar-se dins l’aigua. Fins que un dia, durant una tempesta terrible, la Mar perd l’equilibri a les roques i cau entre les onades. I és llavors quan descobreix que, mentre a fora cauen llamps i trons, la vida dins l’aigua continua tranquil·la, al ritme de les onades.

Amb l’espectacle musical de la Mar, hem pogut viatjar al fons marí i conèixer la importància de conservar-lo net i no embrutar-lo amb deixalles !!!

Si cliqueu a l’enllaç podreu veure’n imatges.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *