PROJECTE: PROMOCIONEM EL SEGRIÀ!

Arrel de la notícia de la pel·lícula “Alcarràs” guanyadora de l’Ós d’Or de la Berlinale, vam rebre el vídeo de l’Alcalde d’Alcarràs animant-nos a aprofitar el ressò de la pel·lícula per promocionar la nostra comarca.

Així que vam aprofitar la proposta feta per començar a investigar sobre el Segrià a fons: història, informació comarcal, economia, gastronomia i allotjaments, cultura i turisme. Un cop vam tenir clara la informació més important que havíem de destacar, vam visualitzar un vídeo per saber quins passos havíem de seguir per fer el vídeo i finalment, vam visualitzar diferents vídeos promocionals d’altres indrets per veure com podríem fer el nostre.

Amb totes les eines per poder promocionar el Segrià, cada grup va elaborar el seu guió de gravació amb la informació i imatges a utilitzar.

Aquest darrer projecte l’hem treballat en les tres llengües: en anglès hem realitzat un tríptic informatiu, en castellà un poema i en català el vídeo promocional.

Us deixem una gravació dels vídeos promocionals i dels vídeos dels poemes realitzats per les classes de quart. Esperem  que us agradin i us animeu a visitar el Segrià, ja veure quin munt de coses per gaudir i descobrir!

VÍDEOS 4t A 

VÍDEOS 4t B 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *