NO TINC POR!

Aquest curs, tots els nens i nenes de Cicle Mitjà han llegit el mateix llibre per poder realitzar l’activitat d’animació lectora. En aquest cas, el llibre ha estat de poesia i s’anomena “No tinc por!”. Per dur a terme aquesta lectura i escolta de poemes, cadascú n’ha preparat un i l’ha recitat als companys/es acompanyant-se d’algun material que tingués relació amb el seu poema.

L’autor del llibre, el poeta i mestre Ramón Besora, ens va visitar fent-nos una animació ben enriquidora per aprendre a estimar una mica més aquest gènere literari i engrescar-nos a llegir-lo i a dur-lo a la pràctica.

Clicant a la imatge podreu trobar unes fotografies de la visita de l’autor i a l’enllaç de cada classe, unes imatges i també un vídeo on tots/es els poetes del cicle mostren el seu gran talent recitant poesia!

ANIMACIÓ LECTORA CM

RECITAL POESIA 3rA

RECITAL POESIA 3rB

RECITAL POESIA 4tA

RECITAL POESIA 4tB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *