SORTIDA A TARRAGONA

L’últim dia de març els nens i nenes de tercer vam gaudir d’un dia esplèndid  a Tarragona, esplèndid en tots els sentits… el sol i el bon temps ens van acompanyar tot el dia, vam aprendre molt sobre la pesca al litoral Tarragoní i vam gaudir amb els companys de classe en un ambient diferent al d’Escola. Al matí vam descobrir la història i característiques del Port de Tarragona al museu i a l’observatori blau. Després de dinar i jugar una estona amb la brisa del mar acaronant-nos, ens van posar les armilles salvavides i cap a la “golondrina”, el vaixell que ens va ensenyar des de dins l’interior del Port, on mentre navegàvem entre megavaixells que descarregaven carbó o contenidors i petits vaixells de pesca que tornaven a port, la Mar, la Marina i el Jordi, ens explicaven un munt de coses interessants. Vam acabar la jornada veient en directe la subhasta del peix a la llotja, on els pescadors venien a comerciants i restauradors el que havien pescat durant la seva dura jornada de treball.

TARRAGONA 3rA

TARRAGONA 3rB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *