REPTE AVENTURES D’INNOVAMAT

 

Durant el 1r trimestre hem anat fent reptes del quadern d’aventures. Us deixem un recull de fotos d’un repte de capacitats que ens ho vam passar molt bé. Vam fer diferents activitats amb objectes quotidians, vam experimentar, descobrir, comparar, litres d’aigua que gastem en el nostre dia a dia (dutxa, tirar la cadena, rentar dents,…).

Com a repte final, cada grup tenia dues garrafes (una de 3l i una de 5l) i un recipient. Amb aquestes dues garrafes havien d’aconseguir mesurar 4l i posar-los a l’altre recipient, les garrafes es podien omplir i buidar diferents cops. Hem de dir que no ens va ser fàcil resoldre’l, vam necessitar alguna pista,… Però al final tots els grups ho vam descobrir!!

 

REPTE CAPACITATS 4t A

REPTE CAPACITATS 4t B

 

2 thoughts on “REPTE AVENTURES D’INNOVAMAT

  1. Ariadna Bernal 4b

    Aquí m’ho vaig passar molt bé per què ens ajudavem uns amb els altres

  2. Laia Baró Navarro

    Aquesta activitat m’ho vaig passar molt bé.
    Perquè ens vam ajudar amb els companys i companyes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *