EL ROBATORI DE LA GIOCONDA

Aquest curs, tots els nens i nenes de 3r i 4t han començat amb una tasca molt important, ja que els hi va arribar un missatge demanant ajuda per poder trobar qui havia robat el quadre de La Gioconda.

S’han convertit en autèntics investigadors i investigadores i han anat superant una sèrie de proves i misteris que els han ajudat a trobar el quadre robat!

Amb tot aquest treball han treballat diverses àrees de manera transversal i han mostrat estar molt motivats en resoldre aquest gran misteri!

MOLT BONA FEINA DETECTIUS!!

A continuació podeu tornar a visionar un vídeo de cada curs on es mostra un petit resum del realitzat aquestes primeres setmanes. Esperem que gaudiu visionant-lo tant com hem pogut gaudir nosaltres aquests dies duent-ho a terme.

Vídeo Gioconda 3r 

Vídeo Gioconda 4t

9 thoughts on “EL ROBATORI DE LA GIOCONDA

 1. Ariadna Bernal 4b

  A mi em va agrada molt perquè fèiem activitats molt divertides i diferents.

 2. 3rA Noa sanmartín rojas

  Jo me divertit molt per que em resolt el cas de la Mona Lisa tanbe.Per que em trevallat en eqip tota la clase.

 3. Mireia Roca Ojeda

  A mi hem va agradar molt ja que vam fer moltes activitats , i la activitat més divertida per mi, va ser la de troba el quadre real.

 4. Ibai 3rA

  Em va agradar molt fer les activitats en equip. Ens vam divertir molt fent de detectius!

 5. Carla Gras - maestra_alohaleta

  Que xulo veure que heu utilitzat el material fet per la @maestra_alohaleta i que els nens i nenes hagin gaudit tant! Veig que s’han convertit en uns autèntics detectius i han aconseguit resoldre el cas! Felicitats!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *