CONTINUEM EN FORMA DES DE CASA!

Hola nenes i nens!
Des de l’equip d’educació física us volem dir que us enyorem molt i tenim moltes ganes de tornar a jugar, córrer i compartir moments tan únics amb vosaltres.

Tanmateix, us volem animar que estar a casa no és excusa per no fer activitat física i recordar-vos que per portar un estil de vida saludable és necessari el descans, una alimentació saludable i l’exercici físic regular.

L’activitat física ens ajudarà a millorar la nostra circulació, enfortir el nostre sistema immunitari, controlar el nostre pes, enfortir els nostres ossos i musculatura, reduir l’ansietat i millorar el nostre estat d’ànim.

Per aquest motiu, us compartim algunes propostes senzilles que podeu fer a casa en família i que segur que molts de vosaltres ja n’esteu fent, però per si us quedeu sense idees, aquí us adjuntem diferents enllaços on trobareu diferents propostes de vídeos amb activitats per fer.

Així doncs, us animeu?

Una abraçada molt forta i amb ganes de tornar a jugar amb vosaltres. Fins molt aviat!

Susana i Oscar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *